Rólunk...

Történetünk onnan indult, hogy szerettünk volna magunk és családunk részére minden este olyan egészséges termékeket tenni a vacsora asztalra, amelyek nem nagyipari körülmények között és az ezzel járó mesterséges adalékanyagokkal készültek, hanem, mint régen a nagyszüleink idejében, házi kisgazdaságokból, a kertből vagy akár a saját kamránkból származnak és még távolról se láttak tartósítót, vagy bármilyen más egészségre és a környezetre káros adalékanyagot. Nem volt könnyű dolgunk, hisz mára a hagyományos piacozás világa eltűnőben van és valljuk be rohanó világunkban nem mindig jutunk el ezekre a helyekre.

Így küldetésünké tettük, hogy minél szélesebb kör számára tegyük elérhetővé, minél több kisgazdaság, kistermelő termékét, mindezt olyan módon, hogy a hétköznapi, sürgető életünkben is egy kényelmes és gyors megoldást nyújtson a minőségi élelmiszerek, alapanyagok beszerzésére.  Online termelői piacunkon olyan hagyományosan előállított, káros adalékmentes házi termékek közül válogathatsz, mint például házi kolbász, házi sajt, kecskesajt, mézek és lekvárok, hagyományos és ízletes tejtermékek, szezonális zöldségek és gyümölcsök biztos forrásból.

Termelőinkkel szoros kapcsolatban vagyunk, rendszeresen járunk náluk és örömmel mondhatjuk el, hogy a régi korokat idéző valódi gazdaságokkal találkozunk, akik osztoznak küldetésünkben. Bátran állítjuk, hogy ha rendelsz bármely termékből úgy Te is valódi hagyományos módon készült és egészséges terméket fogsz kapni.

Hiszünk benne, hogy sokan gondolkoznak hasonlóképp, hisz saját környezetünk és egészségünk megőrzése elsődleges közös értékünk. A helyi, szezonális termékek fogyasztásával pedig nem csak a hagyományos családi gazdálkodások megőrzéséhez járulsz hozzá, hanem a környezetünk és egészségünk megóvásához is.

 

A FarmFutár csapata